Magazine Aan het werk

Van 10 – 17 oktober is Dutch Food Week (DFW). Tijdens Dutch Food Week delen partijen als de wetenschapper, boer, kok, voedselproducent, foodexpert en retailer, hun enthousiasme, kennis en kunde met heel Nederland. Heeft uw bedrijf of organisatie een evenement op het gebied van voeding? Meld uw event aan bij DFW en Greenport West-Holland.

Dutch Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie. Tijdens regionale en nationale activiteiten ontdekt de bezoeker van Dutch Food Week alles over de meest productieve, maar ook een innovatieve sector in Nederland. En hoe we samenwerken aan de voedselsystemen van vandaag én morgen. Initiatiefnemers van DFW zijn: Topsector Agri & Food en de agrifood en tuibouwregio’s AgriFood Capital, Greenport West-Holland en Brightlands Greenport Venlo.

Meedoen aan Dutch Food Week

Wilt u met uw evenement of activiteit meedoen met Dutch Food Week? Geef uw event dan door aan DFW en aan Greenport West-Holland. Als deelnemer krijgt u kosteloos toegang tot het nieuwe Dutch Food Week Platform. Dat betekent dat uw evenement wordt opgenomen in de DFW-communicatie.Pin It on Pinterest