Jaarevent 2023

Tuinderij Vers uit Brielle heeft de Rotterdamse Ondernemersprijs gewonnen. Ondernemers Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer ontvingen de prestigieuze prijs uit handen van Commissaris van de Koning Jaap Smit tijdens een feestelijke uitreiking in het WTC Rotterdam. Tuinderij Vers liet de andere genomineerde bedrijven Aldowa en WeAreReasonable People achter zich.

De jury spreekt over authentiek Rotterdams ondernemerschap: “Tuinderij Vers heeft bewezen stormen te kunnen doorstaan. En dat in alle bescheidenheid. Het bedrijf is meer dan alleen gevestigd in de regio; zij is een combinerende en ontsluitende schakel van deze regio. Tuinderij Vers is afgelopen jaren bijzonder hard gegroeid, zowel in omzet als in resultaat. Met haar strategie en toekomstperspectief is Tuinderij Vers in alle opzichten een schoolvoorbeeld van een ‘gezond’ bedrijf in de regio. Een terechte winnaar.”

Ondernemers Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer namen gezamenlijk de prijs in ontvangst. “Wij zijn de meest trotse ondernemers sinds de watergeuzen de Spanjaarden in Brielle hebben verslagen. Deze prijs dragen wij op aan onze medewerkers, want succesvol zijn bereik je niet alleen, dat doe je samen. Dank aan allen! En wat geweldig om het winnen van de ondernemersprijs te kunnen vieren met de oprichters van dit bedrijf.”

 Pin It on Pinterest