Jaarevent 2023

Westland Event 2017: Internationale kansen en samenwerking

Aanmelden is nu mogelijk
Bekijk het gehele programma

Welke internationale kansen ontstaan er voor de glastuinbouw? Hoe kunnen we dit als cluster gezamenlijk oppakken en onze kansen vergroten? Tijdens het Westland Event zoeken we met onze sprekers hierop de antwoorden.

Programma

annemarie van gaalOm 15.30 uur openen dagvoorzitter Annemarie van Gaal en wethouder Theo Duijvestijn het Westland Event. Sprekers tijdens deze editie van het Westland Event zijn o.a. Ernst van den Ende, algemeen directeur Plant Science Group Wageningen University en Marco van Leeuwen, Managing Director Rijk Zwaan. Van Leeuwen geeft zijn visie op internationaliseren en hoe het bedrijfsleven daarin zou kunnen samenwerken om haar kansen te vergroten, …… of niet! Zijn presentatie heeft de prikkelende titel: “Internationalisering, hoezo dan? En samenwerken? Dacht het niet!”

Laat u verder inspireren door Michiel Muller, een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Als oprichter van o.a. Tango en Picnic, heeft hij een boeiend verhaal over succesvol (internationaal) ondernemen.

Aanmelden

Aanmelden is nu mogelijk.Pin It on Pinterest