Vacature
Programmasecretaris

Dutch Fresh Port organiseert op 10 februari, 14.00-16.00, een bijeenkomst met als thema ‘De rol van robotica op DFP’. De bijeenkomst vindt plaats in Robohouse in Delft en is bestemd voor  bedrijven en partners op de Dutch Fresh Port. Het aantal plaatsen is gelimiteerd. 

In Delft is het RoboHouse van de Technische Universiteit waar via proefopstellingen van productieprocessen getest kan worden hoe automatiseren m.b.v. robots in de praktijk uitwerkt. De vraag naar een betere samenwerking tussen mens en machine groeit, nu een reeks robottechnologieën bijna op de markt wordt gebracht. Denk aan robots die allerlei onbekende objecten aankunnen en in fabrieken of logistieke centra zij aan zij met mensen werken. Welke nieuwe manieren van werken zijn mogelijk en hoe pakt dat uit op de productiviteit, maar ook het welzijn van je werknemers? Albert Heijn en Heineken hebben bijvoorbeeld al testomgevingen gebouwd.

Programma
– 14.00 – 14.15 Welkomst en ontvangst door Robohouse en Saskia Vogelaar Campus DFP
– 14.15 – 14.45 Visie, kansen en impact robotica voor DFP (voor bedrijf en medewerker) Inspirerend toekomstbeeld, dichterbij dan het lijkt
– 14.45 – 15.30 Rondleiding door het Robohouse met verschillende proefopstellingen
Van idee, tot pilot tot in productie name
– 15.30 – 15.45 Discussie en vragen
– 15.45 – 16.00 Afsluiting met hapje en drankje

Meer informatie en aanmelden via de website van Dutch Fresh PortPin It on Pinterest