Vacature
Programmasecretaris

Op 12 oktober verzorgen Inholland en de Gemeente Rotterdam een bijeenkomst over ‘Voeding & Duurzaamheid’. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer voedselverspilling in de keten, het tegengaan van post harvest waste, technologische kansen voor duurzaam voedsel voor de producent en voedselverspilling bij de consument.

De bijeenkomst vindt plaats in het Wereld van de Smaak, in de Rotterdamse Markthal, en start met een ‘no waste buffet’ met Rotterdamse en streekproducten uit de Markthal. Moderator van de avond is Olaf van Kooten, lector Duurzame verbindingen in de Greenport. De twee keynote speakers zijn Maren Schoormans (Koppert Biological System en Priva) en Hans Dagevos (lector Sociale Innovatie in Groen). Daarnaast zijn er pitches van onder meer Ted Duijvestijn, (Duijvestijn Tomaten) en Anne Linde Hagendoorn (young professional Inholland).

Programma

18.00 – 19.00 uur: Inloop met buffet
19.00 – 20.00 uur: Lezingen en pitches
20.00 – 20.30 uur: Discussie met de zaal
20.30 – 21.00 uur: Netwerkborrel

Deelnemen?

Aanmelden kan via www.inholland.nl/academy/voorlichting/lezing-voedsel-en-de-stad.

Dutch Agri Food Week

De bijeenkomst is de eerste in een serie van vijf lezingen die Inholland en de Gemeente Rotterdam organiseren over de relatie tussen voeding, gezondheid, logistiek, vertrouwen, sociale innovatie en internationalisering. De bijeenkomst ‘Voeding & Duurzaamheid’ is programmaonderdeel van de Dutch Agri Food Week.

 Pin It on Pinterest