Vacature
Programmasecretaris

Carolien Wagenaar (27) volgt Erwin Cardol op als programmamanager van Seed Valley. Zij werkt sinds 2014 in het programmabureau van Seed Valley, studeerde communicatie- wetenschappen in Utrecht en groeide op in West-Friesland.

Carolien is inmiddels een goede bekende binnen de studentendoelgroep, heeft brede ervaring in he t communicatievak en bouwde aan haar eigen netwerk in de bedrijfstak en regio. Zij is de drijvende kracht achter de onlangs gelanceerde arbeidsmarktcampagne van Seed Valley, de nieuwe website en diverse projecten met scholieren en studenten.

In de zomer van 2018 viert Seed Valley het 10-jarig bestaan met een estafette van evenementen. Ook staat er weer een aantal onderwijsprojecten op de rol; als vanouds is er dus veel te doen. Komende maand start het programmabureau met de werving van een creatieve, ondernemende projectmedewerker die het ‘Seed Valley clubhuis’ in Hoorn komt versterken.

Erwin Cardol zwaait halverwege zijn tiende jaar af. Bij de oprichting (september 2008) startte hij als ‘kwartiermaker’ met als opdracht om een activiteitenprogramma op te zetten en de samenwerking binnen het bedrijvencluster aan te jagen en uit te breiden. Vanaf 1 maart gaat hij aan de slag als directeur van Demokwekerij Westland in het World Horti Center (Naaldwijk). De link met het Seed Valley netwerk blijft; de Demokwekerij is een onderdeel van Proeftuin Zwaagdijk.

Over Seed Valley

Seed Valley is de aanduiding voor hét internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie, gelegen in het noorden van Noord-Holland. Het is de thuisplaats voor tientallen innovatieve bedrijven die nieuwe, betere plantenrassen ontwikkelen, met name voor de groenten – en sierbloementeelt. Tot het Seed Valley cluster behoren ook leveranciers van diensten en machines die specifiek zijn voor de zaadsector. Vanuit Seed Valley worden zaden, stekken en jonge planten geëxporteerd naar klanten over de hele wereld.

Het cluster van zaadbedrijven heeft sinds 2008 de krachten gebundeld in stichting Seed Valley. Op dit moment kent het samenwerkingsverband 37 partners (veredelingsbedrijven, zaadtechnologiebedrijven, specialiseerde leveranciers en dienstverleners, overheden en sponsors).

De missie van Seed Valley is de samenleving te enthousiasmeren voor de zaadsector. We positioneren de bedrijfstak als duurzaam, hoogwaardig en innovatief, met een internationaal perspectief. Seed Valley is een boeiende sector om in te werken, met een grote bijdrage aan de economie, in een aantrekkelijke leefomgeving.Pin It on Pinterest