Meet & Greet Energie

Op 2 december, 12:00 – 18:30 uur, is Dare2Cross: Grow-Tech for Greens! Het event waar bedrijven van binnen en buiten de tuinbouwketen met technologieleveranciers op zoek gaan naar oplossingen en samenwerkingen voor actuele vragen uit de tuinbouw.

Dare2Cross is een beproefd instrument dat we inzetten om vaste patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe oplossingen en verrassende samenwerkingen. In de ochtend maken we plenair kennis met elkaar, met Dare2Cross, AgriTech en de challenges. Na de lunch gaan we in kleinere groepen aan de slag met het uitwerken en verdiepen van de challenges. Onder professionele leiding van Ramon Vullings ontdekken we waar kansen liggen om samen te werken én wie welke bijdrage zou kunnen leveren

Over de bijeenkomst op 2 december

Op 4 oktober was de start van Dare2Cross: Grow-Tech for Greens. In klein gezelschap werd een eerste stap gezet om actuele vraagstukken in de tuinbouw te formuleren en verkennen. Het event op 2 december is een logisch vervolg op deze bijeenkomst en staat ook open voor nieuwe deelnemers. In de ochtend maken we plenair kennis met elkaar, met Dare2Cross, AgriTech en de challenges. Na de lunch gaan we in kleinere groepen aan de slag met het uitwerken en verdiepen van de challenges. Onder professionele leiding van Ramon Vullings ontdekken we waar kansen liggen om samen te werken én wie welke bijdrage zou kunnen leveren. Uiteraard zijn er de hele dag door voldoende netwerkmogelijkheden met gelijkgestemden van binnen en buiten de sector. Het volledige programma vind je hier.

Voor wie?

Of jij er vorige keer al bij was of nieuw bent, maakt voor deelname niet uit. Wij vinden het vooral belangrijk dat alle aanwezigen een actieve bijdrage willen en kunnen leveren op één of meer van de geformuleerde challenges. Het event staat open voor bedrijven uit de hele tuinbouwketen; technologieleveranciers en andere organisaties die aan een succesvolle toepassing voor één van de challenges werken vanuit een andere sector. Mochten we jouw aanmelding niet helemaal kunnen plaatsen, dan kan het zijn dat we nog even contact met je opnemen om te kijken of dit voor jou het juiste event is.

Waarom mag ik dit niet missen?

  • Samenwerken aan innovatie in de tuinbouw is lastig. Dit event is opgezet om vraag- en aanbod beter te matchen. We verbinden technologische oplossingen en partners aan actuele concrete vraagstukken.
  • Je kiest vooraf de challenges waar jij aan wilt werken. Wij hebben deze vraagstukken gebaseerd op basis van de eerdere bijeenkomst op 4 oktober. Het zijn dus vraagstukken waar sowieso energie zit en waar al een eerste aanzet in uitwerking voor is gedaan. Meer tijd dus voor echte verdieping. Bekijk de challenges
  • Deze dag geeft jou als bedrijf in de tuinbouw inzicht in het aanbod van innovatieve technologieën die ook in jouw bedrijfsvoering kunnen passen. Voor technologieleveranciers biedt deze dag inzicht in mogelijke toepassingen en samenwerkingen voor (doorontwikkeling van) jouw product of dienst.
  • Komt er iets moois uit de bijeenkomst, dan is er subsidie om daar als consortium verder mee aan de slag te gaan. Via het innovatieprogramma AgriTech zijn vouchers met een waarde tot € 100.000,- beschikbaar. Deze zijn te gebruiken om tijdens Dare2Cross uitgedachte technologische oplossingen laagdrempelig in de praktijk valideren. Voor samenwerkingen die niet in de voucherregeling passen, verkennen we graag welke andere ondersteuning we vanuit het programma kunnen bieden.

Meld je nu aan!

Dat kan eenvoudig via deze link: Meld mij aan

Organisatie

Dare2Cross Grow-Tech for Greens wordt georganiseerd vanuit het Innovatieprogramma AgriTech. AgriTech is een initiatief van InnovationQuarter, Greenport West-Holland, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, TNO en Provincie Zuid-Holland.Pin It on Pinterest