Jaarevent 2023

Van 9 tot en met 19 oktober 2017 staat in heel Nederland voedsel en gezondheid centraal tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week. De Greenport is mede-initiatiefnemer van Dutch Agri Food Week en werkt aan een mooi programma. En misschien wilt uw bedrijf of organisatie daaraan meewerken…

Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper, van supermarkt tot overheid; tijdens Dutch Agri Food Week laten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van grond tot mond nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Vorig jaar trok Dutch Agri Food Week zo’n 30.000 bezoekers met 100 activiteiten en events verspreid over Nederland.

Initiatiefnemers zijn: Topsector Agri & Food, Food Valley NL en de agrifood en tuinbouwregio’s AgriFood Capital, Greenport West-Holland en Brightlands Greenport Venlo.

Programma in de Greenport

De Greenport is trotse partner van de Dutch Agri Food Week. We willen laten zien dat we niet alleen de meest productieve maar ook een zeer innovatieve sector in Nederland zijn. En hoe we samenwerken aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst. In 2016 vond een mooi aantal evenementen plaats in de Greenport, zoals World Food Day en de Smart Fresh Tour.

De komende tijd werkt de Greenport aan een programma. Daarvoor zijn we in gesprek met partners. Wilt u aansluiten met uw bedrijf of organisatie, stuur dan een mail naar [email protected].Pin It on Pinterest