Agritech

De films ‘Een glazen wereld, met een warm hart’ en ‘Energie voor kas en stad’ van het EnergieAkkoord zijn afgelopen maand gedeeld door Kom in de Kas. In beide korte films wordt verteld op welke manier de tuinbouw bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie. 

Onlangs lanceerde het EnergieAkkoord van Greenport West-Holland twee korte films over de energietransitie. Een glazen wereld, met een warm hart gaat over de boodschap dat de tuinbouw de energietransitie kan versnellen, Energie voor kas en stad is het vervolg op de eerste film en legt laagdrempelig uit hoe die boodschap er in de praktijk uitziet.

Sinds de lancering – enkele maanden geleden – zijn beide films goed bekeken en gedeeld. Zo waren de films op een aantal nieuwswebsites en tijdens de online editie van Kom in de Kas. Daarnaast worden de films doorgestuurd aan onder meer energiecoöperaties in de regio, met het verzoek ze onder de aandacht te brengen bij de achterban.

Wilt u ook vertellen over hoe de tuinbouw bijdraagt aan de energietransitie? Gebruik dan beide films in uw communicatie? Op de website van Greenport West-Holland is een pagina met links en voorbeeldberichten voor bijvoorbeeld social media: https://greenportwestholland.nl/toolkit-eenwarmhart/.Pin It on Pinterest