Magazine Aan het werk

HortiHeroes & ImpactCity organiseren op 6 oktober in het Louwman Museum in Den Haag het HeroFestival. Het thema van dit event voor startups, scale-ups, gevestigde bedrijven, intrapreneurs en innovatiemanagers is ‘Hacking work by Tech & Talent’.

Innovatieve technologieën worden steeds verder geïntegreerd in werkprocessen. Naast specialistische vakkennis is er ook een steeds meer behoefte aan multidisciplinaire teams met technische skills om een grote stap voorwaarts te maken. Tijdens het HeroFestival zullen zowel ‘hardware’ als ‘humanware’ (ofwel: technologie en talent) centraal staan in vier programmaonderdelen.

Tech-ondernemer Jim Stolze is de ‘host’ van het Herofestival. Constantijn van Oranje zal namens TechLeap het belang van samenwerking en investering in startups en scale-ups benadrukken en daarnaast zullen zowel de helden van het HortiHeroes Intrapreneurship Programma als de genomineerden voor de Topsector Innovation Prize 2020 (deadline 1 september) pitchen.

Programma

Aan elk programmaonderdeel kunnen maximaal 100 personen op veilige afstand in het innovatie theater deelnemen. Tussendoor is er mogelijkheid om te netwerken, werken, mee te kijken via de livestream of te genieten van de 275 pronkstukken die de vooruitgang van de automobiel vertegenwoordigen.

09:30 Ontvangst
10:00 TECHHACKS: technische oplossingen voor de distributie- en verpakkingshal
11:30 Netwerken in de innovatie hal
12:00 TALENTHACKS: aantrekken van talent met nieuwe expertises
13:00 Netwerken in de innovatie hal
14:00 INNOVATION BY INTRAPRENEURSHIP | HortiHeroes Class van 2020
15:00 Netwerken in de innovatie hal
15:30 UNMANNED GROWING CONCEPTS | Pitches Topsector T&U Innovation Prize
17:00 Netwerken in de innovatie hal

(Bekijk het volledige programma op de website van het HeroFestival

Aanmelden

Kaarten zijn online te koop via de website van het HeroFestivalPin It on Pinterest