Jaarevent 2023

Eind september brengen Commissaris van de Koning Jaap Smit en gedeputeerde Adri Bom-Lemstra (tevens Greenport-voorzitter) een bezoek aan China. Ook ondernemers uit de provincie Zuid-Holland kunnen aan deze reis deelnemen. Het programma staat in het thema van duurzame ontwikkeling en tuinbouw.

De handelsreis duurt van 26 september tot en met 1 oktober. Gedurende die dagen zijn er onder meer enkele seminars (over onder meer watermanagement en bodemgebruik) en bedrijfsbezoeken (zoals naar het tuinbouwbedrijf Laudriz).

De exacte invulling van het programma is maatwerk. Afhankelijk van de wensen van de aanmelders stelt het organiserend bureau een programma samen. Ofwel, hoe meer mensen uit de sector (keten) meegaan, hoe interessanter het programma wordt!

Deelname

Deelname aan de handelsreis is voor bedrijven een goede mogelijkheid contact te leggen met Chinese bedrijven of overheden voor het afsluiten van eventuele samenwerkingsafspraken.

De kosten voor deelname zijn circa €2500. Dit bedrag is inclusief intercontinentaal vliegticket en visum. De provincie Zuid-Holland draagt de kosten voor onder meer hotels, lokaal vervoer en diners. Aanmelden kan door het bijgevoegde formulier in te vullen.

 Pin It on Pinterest