Jaarevent 2023

Greenport West-Holland organiseerde onlangs een kenniscafé over het Project SLIM. In dat project wordt de opleidingsbehoefte bij een aantal bedrijven in de Greenport in kaart gebracht, zodat duidelijk wordt welke competenties in de toekomst nodig zijn. De bijeenkomst werd bezocht door zo’n dertig belangstellenden uit het cluster, zoals HR- professionals en vertegenwoordigers van Hogeschool Inholland, Handel Groeit, HortiHeroes, Lentiz Cursus en Consult en Kasgroeit. 

Deelnemers kregen onder meer een presentatie over de resultaten van Project SLIM: Wat is de output van het actieonderzoek dat is uitgevoerd, Hoe staat het met de Horti Academie, Wat mogen we verwachten van het traineeship Supply Chain en Hoe ziet het Traject (persoonlijk) leiderschap en communicatie eruit? Daarna gingen de deelnemers in kleine groepen uiteen om – aan de hand van uitdagende stellingen – mee te denken over de volgende stappen.

Bekijk de presentaties van het kenniscafé over Project SLIM

Wil je jouw organisatie ook meenemen naar een actieve leercultuur? Alle materialen zijn voor iedereen uit het clusterbeschikbaar. Mail daarvoor naar [email protected].

Heb je als organisatie interesse in het Traineeship Supply Chain? Meld je dan aan voor de interactieve ontbijtsessie op 1 november (8.00-10.00)  aanstaande in het World Horti Center via [email protected].

 Pin It on Pinterest