Jaarevent 2023

Op 20 december verscheen eenGreen Santa's team van maar liefst 23 personen + 1 hond aan de start van de officiële Santa Run in Pijnacker.

In lijn met ons thema Gezondheid&Welbevinden trok het team bestaande uit leden, medewerkers en belangstellenden van GPWO en VNO NCW-West het kerstmannenpak aan. Vervolgens werd het parcours van 3 kilometer afgelegd. De jongste Green Santa leden (beide 12 jaar) kwamen binnen 12 minuten over de finish. Daarna volgden de hardlopers en vervolgens de wandelaars.

Het was een geslaagde middag met als kroon op de prestatie de overhandiging van een wisselbeker. Het team van de Green Santa’s bleek namelijk het grootste team te zijn. Graag nodigen wij een ieder uit om aan het eind van 2016 samen met ons de Santa Run te lopen om zo geld op te halen voor het goede doel, onze boodschap onder de aandacht te brengen maar ook om onze titel te verdedigen.

De run wordt reeds diverse jaren georganiseerd door de plaatselijke Rotary. Opbrengst is bestemd voor de Nierstichting.Pin It on Pinterest