Jaarevent 2023

Greenport West-Holland start met de expeditie Next Generation Entrepeneur: een traject van verkennen, kennisdelen, samen ontwikkelen en leren voor jonge ondernemers die een bedrijf hebben overgenomen, of plannen daarvoor hebben. Tijdens Next Generation Entrepeneur – dat twee jaar duurt – leren de ondernemers de vaardigheden en kennis die nodig zijn om doorbraakinnovaties te realiseren. De inhoud wordt verzorgd door partijen uit het netwerk van Greenport West-Holland.

Next Generation Entrepeneur is onderdeel van het Deelakkoord Human Capital Zuid-Holland Greenport West-Holland, dat onlangs werd ondertekend. Het programma is voor ondernemers die op het punt staan het bedrijf over te nemen, of dat net hebben gedaan. Expeditieleider Hanneke Bor: “Ondernemers dus met veel plannen en dromen, maar soms met nog te weinig concrete handvatten en hulplijnen. Ondernemers ook die gericht zijn op de toekomst en bereid zijn om baanbrekende innovatieve stappen te zetten.”

“Met deze manier van werken, gaan we met een nieuwe generatie innovatieve ondernemers aan de slag”, aldus Bor. “Het doel is om ze te ondersteunen in het bereiken van doorbraakinnovaties in het tuinbouwcluster. Door te werken met zowel opvolgers als starters, versnellen we de transitie van het cluster met bedrijven die bijdragen aan margevergroting in de sector, duurzaamheidsdoelstellingen en internationalisering.”

Aanmelden

Ondernemers die willen deelnemen kunnen zich door een filmpje te uploaden op de site www.wearenext.nl. Na aanmelding volgen (selectie)gesprekken en nadere afspraken.Pin It on Pinterest