Magazine Aan het werk

Donderdag 8 september 2022 organiseren Greenport West-Holland, Provincie Zuid-Holland en Gemeente Westland het Horti Cluster Event op het Floriade-terrein: ‘International connections and sustainable solutions via the triple helix cluster approach’. Samen zullen we enkele horticultural business clusters in de wereld verder uitlichten en met elkaar vergelijken. Wat kunnen de clusters van elkaar leren? En, hoe kunnen hen meer met elkaar in verbinding brengen? Voertaal van het evenement is Engels. 

In het netwerk van de Greenport West-Holland werken regionale overheden samen met ondernemers en kennis- en onderzoeksinstellingen, waarbij zij allen deel uitmaken van een cluster. Deze clusteraanpak zal middels verschillende presentaties en een workshop tijdens het Horti Cluster Event uiteen worden gezet. Wij nodigen u daarom van harte uit om deze dag te benutten om inhoudelijke thema’s betreffende de clusteraanpak te bespreken.

Voorlopig programma

  • Plenair programma: 10.00 a.m. – 16.00 p.m. (including lunch)
  • Start network drink: 16.00 p.m. – 17.00 p.m.
  • Einde programma, mogelijkheid om Floriade EXPO 2022 te bezoeken: 17.00 p.m. – 19.00 p.m.

Deelname
U kunt zich hier aanmelden voor dit gratis evenement. Let op: voor toegang tot de Floriade Expo 2022 is een ticket vereist: tickets zijn hier verkrijgbaar.Pin It on Pinterest