Energie Dashboard

Ben jij die ambitieuze ondernemer uit de regio Den Haag die droomt van succes in het buitenland? Met de IMEC business bootcamp word je in negen maanden klaargestoomd voor zakelijk succes in een ander land. 

IMEC staat voor International Market Entry Coaching en biedt 20 mkb’ers uit de Haagse regio de kans om een vliegende start te maken op de internationale markt. Jouw voorgangers waren o.a. Seepje, Cybersprint en Camptoo. 

Tijdens IMEC volg je samen met ondernemers uit regio Den Haag workshops en ontvang je persoonlijke begeleiding van onze experts zoals de NBCC of DNHK. Regelgeving, marktonderzoek, financiering en verzekering: alles komt aan bod om jouw activiteiten over de grens te laten slagen. Geef jouw business een boost en start in 2022 met ondernemen in Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk, Denemarken of België.

IMEC is een gratis programma dat wordt aangeboden door InnovationQuarter en The Hague Business Agency. Inschrijven voor het traject van 2022 kan tot 1 februari. Heb je vragen over IMEC? Kom dan naar de infosessie op 15 december of 17 januari of surf naar www.innovationquarter.nl/imec/.Pin It on Pinterest