Jaarevent 2022

Het gratis International Market Entry Coaching (IMEC) programma biedt 25 mkb’ers uit de Haagse regio de kans om een vliegende start te maken in het buitenland. Het programma is voor mkb-ondernerming uit iedere sector. Tientallen bedrijven hebben dit traject al succesvol doorlopen. Voorgangers zijn o.a. Physee, Public Sonar, Seepje, Cybersprint en Kompaan. Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk, Denemarken of België. 

Tijdens IMEC volgt u samen met Haagse ondernemers 9 maanden lang workshops en ontvangt u persoonlijke begeleiding van de experts van uw doelland. Regelgeving, marktonderzoek, financiering en verzekering: alles komt aan bod om uw activiteiten over de grens te laten slagen. En heeft u behoefte aan een introductie bij een potentiele zakenpartner of distribiteur, dan kunt u ervan uitgaan dat we dit regelen. U kunt kiezen uit de volgende doellanden: Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk, Denemarken of België.

Gratis 9 maanden business bootcamp

IMEC is een gratis op maat gemaakt programma en wordt aangeboden door InnovationQuarter en The Hague Business Agency. Inschrijven voor het traject van 2022 kan tot 1 februari. Meer informatie vindt u op de IMEC-pagina op de website van InnovationQuarter.Pin It on Pinterest