Magazine Aan het werk

Op 30 juni is de  eerste International Business Meetup. De bijeenkomst is bedoeld voor startende en ervaren ondernemers die internationaal willen uitbreiden, en bestaat uit  keynotes, inspiratiesessies en workshops. Deelname is gratis. Organisatoren zijn InnovationQuarter, The Hague Business Agency en gemeente Den Haag.  

De International Business Meetup is interessant voor iedere ondernemer met ambities in het buitenland. Korte maar krachtige keynotes, inspiratiesessies en workshops brengen je in een middag op de hoogte van de do’s-and-don’ts van internationaal zakendoen. Ondernemers uit meerdere sectoren en met verschillende niveaus van buitenlandervaring delen hun verhaal, inclusief misstappen en leermomenten. Ze reiken concrete handvatten aan om zelf de volgende stap te zetten. En tijdens de break-outsessies kunt u sparren met een van de experts over de kansen en risico’s van ondernemen in het buitenland.

Eerlijke verhalen van Haagse ondernemers

De thema’s die aan bod komen benadrukken het crosssectorale karakter van dit event. Er zijn informatiesessies door experts en ondernemers over de aantrekkelijkste exportmarkten, sectorkennis en het werven van (internationaal) talent. Speciaal voor ondernemers nieuw op de (internationale) markt is er een sessie waarin we onderzoeken wanneer je er klaar voor bent om de grens over te gaan. De International Business Meetup eindigt met een gezellige netwerkborrel

Programma

13.30 uur: inloop
14.00 uur: opening
14.10 uur: keynotes met ondernemers
15.00 uur: break-out ronde 1
15.45 uur: break-out ronde 2
16.30 – 18:00uur: borrel, netwerkveiling/speeddaten
18.00 uur: einde

Aanmelden

U kunt zich gratis online aanmelden.

 Pin It on Pinterest