Jaarplan 2021

Innovatief ondernemerschap is cruciaal om de Zuid-Hollandse economie te verduurzamen. Juist het starten van een innovatief bedrijf is een risicovolle aangelegenheid. Onderzoek toont aan dat maar liefst 90% niet in slaagt om een gezond bedrijf op te bouwen. Het Investor Readiness Program ‘Green & Sustainable’ helpt impactvolle ondernemers die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de Zuid-Hollandse industrie/economie, om hun kans op succes te vergroten. 

Tien bedrijven die een impactvolle innovatie hebben om Zuid-Holland te verduurzamen kunnen deelnemen aan het Investor Readiness Program ‘Green & Sustainable’. Zij krijgen concrete handvatten om te komen tot een positief financieringstraject. Sinds 2019 wordt het programma landelijk uitgevoerd door regionale ontwikkelingsmaatschappijen en hebben meer dan 160 bedrijven deelgenomen. Van alle financieringsaanvragen die zijn ingediend aan het einde van het programma, is maar liefst 85% gefinancierd.

Neem voor meer informatie contact op met Angelique Erkenbosch van InnovationQuarter of doe mee aan de informatiesessie op 30 maart.

 Pin It on Pinterest