Jaarevent 2023

De Greenport Horti Campus werkt aan een aanvraag in het kader van het Nationaal Groeifonds. De financiële bijdrage zal worden gebruikt voor het versterken van de innovatiekracht van ondernemers in Greenport West-Holland, rondom energieneutraal 2030 en digitalisering van de tuinbouw. Focus ligt daarbij op het inzetten van hbo- en mbo-studenten bij innovatievragen van de bedrijven en op praktisch gerichte cursussen, trainingen en masterclasses voor de ondernemers en zijn/haar medewerkers. Ondernemers zijn nu nodig om zich hierbij aan te melden, zodat de aanvraag concreet wordt onderbouwd en de meeste kans voor toekenning komt.

De samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven op de vraagstukken over energie en digitalisering biedt dus veel kansen voor individuele bedrijven, energie- en/of warmtecoöperaties of buurtclusters. Denk daarbij aan verdere uitwerking van voorspelbaarheid, nieuwe ideeën en innovaties in de warmtevoorziening.

Ondernemers die deelnemen binnen dit project kunnen rekenen op ondersteuning over een periode van 4 jaar in de vorm van inzet van studenten met begeleiding vanuit hbo en mbo, cursussen en masterclasses op maat. Einddoel is dat ondernemers sneller bij nieuwe kennis en talent terecht komen om innovatief en concurrerend te kunnen blijven. Voor meer informatie kunt u terecht bij Nico van Hemert, Programmaregisseur Greenport Horti Campus: [email protected]Pin It on Pinterest