Jaarevent 2023

Duurzaamheid is een thema waar we als samenleving niet meer omheen kunnen. Ook steeds meer ondernemers omarmen duurzaamheid als een onderdeel van ondernemen. Een groeiende groep duurzame topondernemers zoals Quirijn Bolle (Marqt), Bart van Olphen (Fish Tales), Peter de Rooy (De Rooy Transport) en Meiny Prins (Priva) laat met hun bedrijven zien dat er business zit in duurzaamheid.

Er kan dan ook geconcludeerd worden dat steeds meer ondernemers ontdekken dat ze met duurzaamheid hun positie in de markt kunnen versterken. Naast business en goodwill van klanten ervaren ze bovendien het gevoel zelf iets bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Voor de Kamer van Koophandel is deze ontwikkeling aanleiding geweest voor de ontwikkeling van de MOOC (Massive Open Online Course) ‘Duurzaam Vooruit’. Dit initiatief is een mix van een online cursus en een sociaal platform. Toonaangevende experts en duurzame topondernemers werken mee aan de MOOC ‘Duurzaam Vooruit’, die zich kenmerkt door een hoge mate van interactiviteit met andere deelnemers.

Gratis aanmelden

Omdat de Greenport Duurzaamheid hoog in haar ambitie heeft staan attenderen wij u op dit initiatief.

Meer informatie vindt u op www.kvk.nl/duurzaamvooruit. Daar kunt u zich ook aanmelden.Pin It on Pinterest