Jaarplan 2021

Het bestuur van stichting Hortivation heeft Martin Steentjes benoemd als nieuwe voorzitter. Hij neemt het voorzitterschap over van Bas Lagerwerf, die zijn taken aan het afbouwen is bij Berg Hortimotive en daarmee ook zijn nevenactiviteiten binnen de sector. Steentjes, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects, is als mede-initiator sinds de oprichting nauw betrokken bij de stichting: “Innovatie binnen de sector is de sleutel tot het succes en kunnen we mede door stichting Hortivation internationaal uitbreiden,” licht hij toe.

De samenstelling van het bestuur is naast de benoeming van de nieuwe voorzitter nog verder gewijzigd. Marco van de Velden – Berg Hortimotive neemt per heden plaats in het bestuur. Annie van de Riet houdt de dagelijkse leiding van de stichting. Zij combineert deze functie met het voorzitterschap bij AVAG.

De stichting Hortivation ambieert een bundeling van krachten met betrekking tot kennismanagement en innovatie binnen de greenhouse technology sector. Daarnaast ontwikkelen zij kennis en beleid op het gebied van ‘Integrated Growing Systems’ voor de sector.Pin It on Pinterest