Jaarevent 2023

Martin van Gogh

[vc_row][vc_column width=”1/4″][nfw_team_member nfw_team_member_name=”Martin van Gogh” nfw_team_member_color=”accent-color-3″ nfw_team_member_image=”1352″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Martin van Gogh

Martin van Gogh, geboren op 27 mei 1957 te Schiedam, is ruim 20 jaar directeur van Hoogendoorn Automatisering. Hoogendoorn (20 miljoen omzet, 110 medewerkers) levert automatiseringsoplossingen voor tuinbouw- en industrie en is een zelfstandige onderneming van het beursgenoteerde Batenburg Techniek N.V.

Met zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven, coachende manier van leidinggeven en stevige besluitvaardigheid, levert Martin een belangrijke bijdrage aan het succes van Hoogendoorn. Daarbij vormen zijn studies Elektrotechniek en MBA (Erasmus Rotterdam) en zijn achtergrond als NOBCO executive coach een sterke basis in zijn dagelijkse werk. Met de combinatie van doorvragen, luisteren en motiveren stimuleert Martin zijn medewerkers het beste uit zichzelf te halen en uiteindelijk samen succesvol te zijn.

Maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit zijn lidmaatschap van de Economische Adviesraad Vlaardingen, zijn bestuursfunctie bij de lokale voetbalvereniging Zwaluwen en zijn werk als Buurtbemiddelaar bij de Gemeente Schiedam.

 

Lees ook het persbericht ‘Nederlandse tuinbouw moet snel werken aan niches en cross-overs’ dd. 1 mei jl. >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Pin It on Pinterest