Jaarevent 2023

Naar verwachting wordt over enkele maanden het EnergieAkkoord voor Greenport West-Holland ondertekend kan worden. Een belangrijk document, ook voor uw onderneming. Want met het EnergieAkkoord zorgen we voor een versnelling van initiatieven op het gebied van duurzame energie. Ofwel: de energieneutrale Greenport komt dichterbij.

Op 12 december wordt de stand van zaken over het EnergieAkkoord gepresenteerd. Dat gebeurt tijdens de tweede regionale Meet & Greet. Thema van deze bijeenkomst wordt ‘Duurzame Energie in Greenport West-Holland’.

Terugblikken, vooruitkijken

De bijeenkomst is een vervolg op de Meet & Greet van vorig jaar. Toen hebben we met u gekeken naar een aantal ontwikkelingen op gebied van duurzame energie in de Greenport. Belangrijke onderwerpen waren: geothermie, warmterotonde én Kas Als Energiebron.
Tijdens de Meet & Greet van 12 december pakken we door. We blikken kort terug en kijken voorruit. Hoe verbinden en versnellen we alle duurzame projecten in de regio voor de toekomst. Hoe komen we tot resultaat? En hoe komt het EnergieAkkoord eruit te zien?

Tijd en plaats

De Meet & Greet vindt plaats op maandag 12 december tussen 16.45 – 19.30 uur in het Bestuurscentrum, ingang Emmastraat 165 (direct om de hoek bij het gemeentekantoor).

Programma

De bijeenkomst bestaat uit een kort, inhoudelijk programma. Er is ruimte voor ontmoeting en netwerken met andere telers. Bovendien is er een walking diner. Het definitieve programma en de uitnodiging ontvangt u in november. Maar zet nu vast de Meet & Greet van 12 december in uw agenda. Aanmelden kan al vanaf vandaag, middels onderstaande knop.

Aanmelden Meet & Greet Energie 12 december 2016Pin It on Pinterest