Vacature
Programmasecretaris

Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland en MKB Cyberadvies organiseren op 12 april in het World Horti Center een workshop ‘Hack in de Kas’. Doel van de workshop is dat ondernemers leren wat kwetsbare onderdelen zijn van de automatisering in en om de kas. Daarvoor gaan ze onder begeleiding van de professionele ethische hackers van LBVD Consultancy zelf aan de slag met het hacken van een modelkas. Daarnaast geeft cybersecurity-auteur en internationaal spreker Peter Zinn een lezing.

‘Hack in de Kas’ is bestemd voor teams van twee (een MT-lid en een IT-medewerker) van ondernemingen in het tuinbouwcluster. De workshop is op 12 april 2022 van 14:00 tot 17:00 uur in het World Horti Center (Naaldwijk). De kosten bedragen €250 per persoon (exclusief btw). U kunt zich online aanmelden voor de workshop.

De workshop is een activiteit van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland, dat in de tweede helft van 2022 officieel van start gaat, ondersteund door Greenport West-Holland, Security Delta (HSD), Hoogendoorn, Delphy, Anthura, GroentenFruit Huis, De Haagse Hogeschool, Royal FloraHolland, Achmea, Dutch Fresh Port / VBO, Plantise en Royal Lemkes. Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland wordt hét expertisecentrum en informatieknooppunt rond cybersecurity-vraagstukken binnen het tuinbouwcluster (de hele keten van zaadbedrijven tot en met handel maar ook met de tech bedrijven en andere leveranciers van producten en diensten aan het cluster). Digitale veiligheid organiseren we samen.

De workshop wordt mede mogelijk gemaakt door een MRDH-subsidie.Pin It on Pinterest