Resultaat Innovatiepact 1

Tussen 10 en 17 oktober vindt de zesde editie van Dutch Food Week plaats. Centraal staat de vraag: wat eten we en hoe komt het op mijn bord? In Rotterdam presenteert Dutch Food Week tal van innovatieve, educatieve en leuke (food)concepten. Daarnaast is er een podium waar gedurende de week korte intermezzo’s, zoals dialogen, politieke statements en (kook)demonstraties plaatsvinden.

Zaterdag 10 oktober: Opening Dutch Food Week met DFW-voorzitter Dirk Duijzer

Maandag 12 oktober: Thank a Farmer Day in Rotterdam
Met diverse sprekers verzorgd door Stichting Boer Bewust (Kees Maas & Koos in ’t Veld)

Dinsdag 13 oktober: Dutch Food Price Debat
Thema: ‘groenten en fruit goedkoper, vlees en frisdrank duurder, goed idee!’
Deelnemers aan het debat zijn:
• Prof. Jaap Seidell, hoogleraar voedsel en gezondheid VU, voorzitter RvA TAPP Coalitie
• Adrian de Groot Ruiz, directeur True Price
• Dirk Duijzer, boegbeeld topsector Agri & Food
• Karin Bemelmans, NAGF / GroentenFruit Huis
• Ad Balthus, bestuurslid Agractie
• Caroline van der Plas, voorzitter/lijsttrekker BoerBurgerBeweging
• Jeroom Remmers, directeur TAPP Coalitie

Woensdag 14 oktober: Nationale Dag van Groenten & Fruit

Donderdag 15 oktober: Dag van de Zeevruchten

Vrijdag 16 oktober: BoerBurgerBrunch op de Binnenrotte

Zaterdag 17 oktober: afsluitende dag



Pin It on Pinterest