Agritech

In de Greenport West-Holland werken veel partijen hard aan de realisatie van de energietransitie. Als onderdeel van het EnergieAkkoord 2020-2025 brengen we deze projecten in beeld in een overzicht. Dit zogenoemde projectenoverzicht toont de CO2-besparende uitvoeringsprojecten van bedrijven en organisaties in Greenport West Holland. 

Op het overzicht worden in eerste instantie geothermiebronnen, biomassabronnen en WKO’s getoond. Bij succes zal dit verder uitgebreid worden met andere duurzame energiebronnen. Het doel is om een breed publiek kennis te laten nemen van innoverende en verduurzamende projecten. 

Per project kan een bezoeker informatie vinden over de locatie, een korte omschrijving en data over het vermogen en besparing. Bij interesse kan men doorklikken naar de website van de desbetreffende projectpartij(en). Deze voorbeeldprojecten kunnen bezoekers inspireren en informeren over de activiteiten in Greenport West-Holland.

Een kaart van het Greenport-gebied zal de basis vormen om de projecten op te tonen. In september gaat dit projectenoverzicht live. Dan kunt ook u gebruikmaken van dit overzicht en het delen met uw netwerk. Tot die tijd benaderen we de projectpartijen voor de verificatie en het aanvullen van de bij ons bekende gegevens.

 Pin It on Pinterest