Vacature
Programmasecretaris

Het event RoboCrops dat gepland stond op 23 en 24 april is verplaatst. Wel vinden er op 24 april diverse online workshops plaats rondom het thema ‘Robotica in de agrarische sector’. Door de veelheid aan evenementen die worden verzet naar het najaar is gekozen voor een samenwerking met de GreenTech en daarnaast een eendaagse bijeenkomst te organiseren in World Horti Center op vrijdag 23 oktober.

Tijdens de GreenTech in de RAI in Amsterdam (20-22 oktober) zal een themaplein Robotica worden gerealiseerd. De inhoudelijke programmering van RoboCrops zal plaatvinden op woensdag 21 oktober. Meer over het programma op de GreenTech, in World Horti Center en de hackathon in RoboHouse volgt binnenkort.

Reeds gekochte kaarten zijn geldig voor het event op 23 oktober. Deelnemers die reeds een ticket hebben gekocht, worden persoonlijk benaderd. Heeft u een tweedaags kaartje gekocht, dan krijgt u automatisch geld terug voor één dag. Bent u niet in de gelegenheid om te komen op 23 oktober, neem dan contact op met [email protected]

Online workshops 24 april

De workshops op vrijdag 24 april duren elk twee uur en worden georganiseerd samen met TU Delft, RoboHouse en Wageningen UR. Indien u interesse heeft om deel te nemen, dan kunt u contact opnemen met [email protected] en uw 1e en 2e keus doorgeven. Doel is te komen tot gezamenlijke projectideeën.

De titels en tijden van de workshops zijn:

  • 9:00-11:00 CET – Biomechanical Engineering: “A biologically inspired soft tactile robotic harvester for secure and gentle grip of vulnerable crops”

  • 11:15-13:15 CET – Precision & Microsystems + Micro-electronics: “3D sensor networks and applications for autonomous, wireless sensor systems;
  • 13:30-15:30 CET – Cognitive Robotics / Learning & Autonomous Control: “Flexible and reliable control for autonomous robot operation in agri / horti”
  • 15:45-17:45 CET – Precision & Microsystems: “Design of hygienic and adaptive machines and robots through elastic mechatronics”.

RoboCrops publiceert de komende tijd een serie informatieve video’s op het eigen YouTube-kanaal.Pin It on Pinterest