Nieuwe Energie

Het voelt misschien ongepast in deze tijd, toch wil Greenport West-Holland de ondernemingen Anthura en Royal Lemkes en ondernemer Rob Baan feliciteren met hun nominaties voor een aantal aansprekende prijzen en titels. Want er was een dag van vóór, en er komt een dag van ná corona. 

Anthura is genomineerd voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs MKB. Medio mei wordt de uiteindelijke winnaar van de MKB-prijs bekendgemaakt. Hare Majesteit koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. In totaal komen er twaalf bedrijven, afkomstig uit alle regio’s van Nederland, in aanmerking voor deze prijs. Bepalend voor de nominatie zijn prestaties op basis van durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap. Meer informatie op de website van Anthura.

Rob Baan (Koppert Cress) is genomineerd voor de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020. Binnenkort wordt de winnaar bekendgemaakt: de jury kijkt naar onder meer gekeken de toekomstvisie van de ondernemer, de geestdrift, het innoverend vermogen en integriteit. Ook is er een publieksprijs: daarvoor kon tot eind maart gestemd worden. Rob Baan is een van de vijf genomineerden.

Royal Lemkes uit Bleiswijk is Beste Werkgever 2020 geworden in de categorie groothandel (wholesale). Ook Koppert Cress is genomineerd, maar dan in de categorie Productie en industrie. In het Beste Werkgeversonderzoek beoordelen meer dan 500.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties in een bepaalde categorie zijn beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk. Pin It on Pinterest