Update Coronavirus

Het Schouwburgplein in Rotterdam vormt dit jaar voor het eerst de centrale locatie van de zesde editie van Dutch Food Week. De organisatie van Dutch Food Week is op zoek naar interessante foodconcepten, healthy start-ups of agri-initiatieven die een podiumplek of een marktkraam op het Schouwburgplein in Rotterdam verdienen. 

Tussen 10 en 17 oktober vindt de zesde editie van Dutch Food Week plaats. Centraal staat de vraag: wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Er wordt voor deze editie voor het eerst gebruik gemaakt van een centrale locatie: het Schouwburgplein in Rotterdam. Vanuit Rotterdam wordt via reporters in het hele land doorgeschakeld naar talloze andere activiteiten.

In Rotterdam presenteert Dutch Food Week tal van innovatieve, educatieve en leuke (food)concepten. Daarnaast is er een podium waar gedurende de week korte intermezzo’s, zoals dialogen, politieke statements en kookdemonstraties plaatsvinden. Rotterdamse wethouder Barbara Kathmann haalt hiermee vers voedsel de stad in: ‘Rotterdam heeft een cruciale rol in het Europese voedselsysteem. Onze haven voedt 500 miljoen consumenten in Europa. Daarnaast werken stad en regio aan oplossingen voor wereldwijde vraagstukken op het gebied van voedselproductie, zaadveredeling, transport en logistiek, onderzoek en ontwikkeling en onderwijs.’

Interesse?

Wilt u tussen 10 en 17 oktober uw concept in de spotlights zetten? Meldt u zich dan via dit inschrijfformulier en ontdek de mogelijkheden: https://forms.gle/b6i9TNzjQYzvvv28A

 



Pin It on Pinterest