Vacature
Programmasecretaris

Donderdag 11 oktober organiseren Jungle Talks en de University of Professional Education, InHolland Delft, een webinar over vertical farming. Tijdens een digitale masterclass zal Gideon de Jager, commercieel directeur van Codema, studenten, ondernemers en andere geïnteresseerden informeren over de nieuwste ontwikkelingen en kansen op dit specifieke gebied van productie.

Verticale landbouw heeft geen grote productiegebieden nodig. Maar is het de oplossing voor een betere productie, met minder behoefte minder zoet water en hulpbronnen en minder vervuiling? Biedt verticale landbouw reële kansen voor de professionele tuinbouw? Of zijn er teveel nadelen en nadelen?

Tijdens het webinar op donderdag 11 oktober (19.30 – 20.30 uur CEST) deelt Gideon de Jager, commercieel directeur bij Codema, zijn visie over de ontwikkelingen op het gebied van verticale landbouw. Codema ontwikkelt oplossingen op het gebied van waterbeheer, klimaatbeheersing, kastechnologie en bouw, productiesystemen, elektrotechniek, verlichting en softwaresystemen. In deze rol houdt het bedrijf zich vaak bezig met internationale verticale landbouwprojecten.

Studenten, ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen hun vragen ook rechtstreeks aan de heer De Jager stellen tijdens het webinar. Het webinar zal in het Engels zijn. U kunt zich online aanmelden voor dit webinar.Pin It on Pinterest