Vacature
Programmasecretaris

Ook in 2015 is er een Oostlanddag. Het grootste ondernemersevenement van de regio vindt dit jaar plaats op donderdag 15 oktober. Zet die datum dus nu vast in uw agenda. Aanmelden kan vanaf september.

Kansen voor de Oostlandse economie

In 2014 had u zich aangemeld voor Oostlanddag. De bijeenkomst stond toen in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio Oostland: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Retail en Greenport. Tijdens workshops werd gebrainstormd over manieren om die sterke punten verder uit te bouwen, wat leidde tot een concreet stappenplan per thema. Op onze website vindt u onder meer verslagen en foto’s van Oostlanddag 2014.

Bedrijfsbezoeken, diner, avondprogramma, netwerkborrel

Ook Oostlanddag 2015 staat in het teken van de economische kansen van Oostland. Dit jaar kunt u ervaren hoe die kansen er in de praktijk uitzien. Dat gebeurt tijdens bedrijfsbezoeken, verspreid over de regio. Zo is er een excursie bij een spraakmakende winkel en bij een opvallende starter. Het aansluitende diner en het avondprogramma vinden plaats bij Van der Valk in Nootdorp. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Organisatie

De Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Organisatoren zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), Glastuinbouw Nederland Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland.

Aanmelden

De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor de Oostlanddag 2015 kan vanaf september. Maar zet 15 oktober nu vast in uw agenda.

Hopelijk tot 15 oktober,

De organisatie van Oostlanddag 2015
www.oostlanddag.nlPin It on Pinterest