Jaarevent 2023

De tiende editie van het Westland Event vindt plaats op vrijdag 7 december 2018 bij Royal FloraHolland in Naaldwijk. Dit jaar is het thema “Datagedreven tuinbouw”.

Internet of Things, Big Data, Data Science, Artificial Intelligence en Blockchain: dit zijn termen waar we bijna dagelijks wel over horen of lezen. Allemaal hebben ze met het verzamelen en toepassen van data te maken. Verschillende sectoren zijn actief bezig met toepassingen van data, voor bijvoorbeeld nieuwe producten, diensten of bedrijfsprocessen.

Maar wat houdt het eigenlijk precies in? En wat zijn de mogelijkheden en kansen hiervan voor de glastuinbouw? Hoever is de sector ermee en welke kansen liggen er voor de glastuinbouw als het bedrijfsleven nog actiever deze middelen gaat inzetten? Tijdens het Westland Event zullen datadeskundigen en tuinbouwondernemers de aanwezigen meenemen in de mogelijkheden die ontstaan als datagegevens en tuinbouwkennis succesvol worden samengevoegd.

Programma en aanmelden

De organisatie van het Westland Event ligt in handen van de gemeente Westland. Ook dit jaar is de verwachting dat de belangstelling, net als in voorgaande jaren, groot zal zijn met ruim 600 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers. Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland een platform bieden waarop overheden, ondernemers en het onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten over belangrijke ontwikkelingen in de glastuinbouwsector. Het Westland Event voorziet hierin.

Het Westland Event start op 7 december om 12.30 uur en eindigt met een vrijdagmiddagborrel. Aanmelden kan vanaf medio oktober via www.gemeentewestland.nl/westlandevent. Vanaf september is het complete programma bekendPin It on Pinterest