Vacature
Programmasecretaris

Op woensdag 7 december is de achtste editie van het Westland Event. Dit jaar is het thema ‘Nieuwe Marktverbindingen’. In een rap tempo volgen technologische ontwikkelingen elkaar op: e-commerce wordt steeds belangrijker en ‘big data’ is het nieuwe goud. Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op het glastuinbouwcluster? En welke kansen biedt dit voor uw marketing- en verkoopstrategie?

Tijdens het Westland Event staan 550 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers uit het glastuinbouwcluster staan bij belangrijke ontwikkelingen die invloed hebben op de sector. In voorgaande jaren vond het Westland Event in oktober plaats. In verband met de beschikbaarheid van de locatie in Royal FloraHolland, wijkt het event uit naar december.

Programma

14.15 uur: Ontvangst met koffie/thee
15.00 uur: Opening door dagvoorzitter Pauline de Wilde
15.10 uur: Welkomstwoord door Theo Duijvestijn (wethouder Gemeente Westland, bestuurslid Greenport West-Holland)
15.20 uur: Prof. Dr. Annemieke Roobeek (professor voor Strategie en Transformatiemanagement aan Nyenrode Business Universiteit) over het versterken van de sierteelt en de kassenbouw: hoe kunnen we in plaats van ‘going alone’ van de sterksten naar een sprong voorwaarts van een nieuw business ecosysteem gaan?
16.00 uur: Lucas Vos (CEO Royal FloraHolland) over technologische ontwikkelingen en de gevolgen voor het veilsysteem.
16.30 uur: Pauze
17.00 uur: Danny Mekić (technologiedeskundige) vertelt welke gevolgen big data, drones, robots en andere ontwikkelingen hebben op e-commerce, retail en de land- en tuinbouwsector.
18.00 uur: Walking dinner
18.45 uur: Ton van Mil (CEO van Royal Brinkman) over digitaal zakendoen en de impact op je organisatie van e-commerce.
19.15 uur: Paul Smit (filosooof, cabaretier) toont hoe neuromarketeers slim om gaan met het beïnvloeden van het onbewuste brein van anderen.
19.50 uur: Afsluiting
20.00 uur: Vervolg walking dinner
21.30 uur: Einde

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Gemeente Westland. Daar vindt u bovendien meer informatie over het programma.Pin It on Pinterest