Jaarevent 2023

Alle ondernemers uit de groene sector die zich in 2022 aan de wereld willen laten zien, worden uitgenodigd voor een Floriade bijeenkomst die op 2 maart in schouwburg KAF in Almere zal worden gehouden! Tijdens een energieke en uitgebreide kennissessie zal duidelijk worden hoe onderscheidend het Floriadeterrein in 2022 wordt, zowel als evenemententerrein, maar ook als woonwijk van de toekomst.

Samen met de stichting De Groene Stad zal de Floriade Almere 2022 B.V. de plannen uitrollen voor het groene hart van het Floriadeterrein: het Arboretum! Met Winny Maas, stedenbouwkundige en ontwerper van Floriade 2022, wordt met deze editie van Floriade een nieuwe en inspirerende weg ingeslagen.

Letterlijk en figuurlijk wordt het Arboretum een bloemlezing van alle bomen, bloembollen, bloemen en planten waar niet alleen de bezoeker maar ook de groene sector van A tot Z van onder de indruk zal zijn. En, het Arboretum is dé uitgelezen kans voor de groene sector om een internationaal groen podium in te richten.

Niek Roozen zal tijdens de bijeenkomst toelichten hoe het Arboretum er uit gaat zien en welke kansen er zijn voor ondernemers.

Ook krijgen de bezoekers twee primeurs. Het Expo-concept van de Floriade zal namelijk worden gepresenteerd door Jan Willem Griep (directeur Tuinbouw & Financiën Floriade Almere 2022 B.V.) en Lennart Graaf (founder BLOC). Daarnaast zal de stichting de Groene Stad een toelichting geven op haar activiteiten in relatie tot de Groene Agenda én op de introductie van het Groene Charta.

Deze kick-off is een eerste kennismaking met de Floriade 2022 en het is de inhoudelijke start van een serie werksessies waarbij het Arboretum samen met ondernemers steeds meer ingevuld gaat worden Anderzijds is het een feestelijk moment en het startschot van de samenwerking tussen de stichting de Groene Stad en de Floriade Almere 2022 B.V.

Bent u nieuwsgierig naar hoe de Floriade editie van 2022 een onvergetelijk evenement wordt met nieuwe ideeën en verrassende concepten voor de groene sector, meld u dan aan via deze link.

PARKEREN
Komt u met de auto? U kunt gratis parkeren bij de Schippersgarage en de Hospitaalgarage.

CONTACT
Wilt u meer informatie over de bijeenkomst? [email protected] beantwoordt graag uw vragen.

Wij zien u graag op donderdag 2 maart a.s. in schouwburg KAF, waar wij u vanaf 14.30 uur hopen te verwelkomen. Tot 17 uur is het inhoudelijk programma, daarna toasten en borrelen we met elkaar.

Floriade Almere 2022 B.V.

Jan Willem Griep
Directeur Tuinbouw & Financiën

EN

Stichting De Groene Stad
Henk Westerhof
VoorzitterPin It on Pinterest