Jaarplan 2024

Greenport West-Holland is dit jaar weer partner van ImpactFest en verzorgt twee workshops. Het event op 7 november is bedoeld voor onder meer startups, scale-ups, investeerders, kennisinstellingen, corporates en beleidsmakers. De thema’s van ImpactFest – dat plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag – zijn dit jaar Energie en oceanen, Voedsel en landbouw, Klimaatgerechtigheid en Circulaire economie en hulpbronnen. 

Else Boutkan, Willem Kemmers en Eveline Stilma verzorgen een interactieve workshop met als titel ‘Join us in co-creating! Greenhouse horticulture as part of a symbiotic sustainable future including ecological and societal values’. In de workshop worden deelnemers uitgedaagd om met elkaar een toekomstbeeld te creëren waarin de tuinbouw op vele positieven impactvolle manieren – naast gezonde producten – bijdraagt aan maatschappij en ecologie . Bijvoorbeeld biobased reststromen en biodiversiteit.

Natasja van der Lely verzorgt een workshop over ‘community -up werken aan gezondheid en een gezonde voedselomgeving. Zij zal hier ingaan op de nieuwe samenwerking tussen het sociale en medische domein  en voedselproducenten (ook glastuinbouw) in Moerwijk.

Meer informatie en kaarten via www.impactfest.nl.

 Pin It on Pinterest