Jaarevent 2022

 

Programma Jaarevent 2022

Jaarevent Greenport West-Holland op 10 juni 2022

Vrijdagmiddag 10 juni is het zover: eindelijk weer een Jaarevent van de Greenport na twee jaar afwezigheid! Het thema is “Green & Digital”.

Drones, AI, sensoren, robots, big data. De tuinbouw wordt steeds meer geautomatiseerd en digitaler. Daarmee komt de autonome kas steeds dichterbij en ook de volledige ditgitale handel en geautomatiseerde agrologistiek. Bovendien kan door digitalisering veel efficiënter en duurzamer worden geproduceerd. Waar staan we nu in die ontwikkelingen vergeleken met de wereld om ons heen? Hoe ziet de toekomst eruit? En wat moeten we samen doen om die toekomst te realiseren? Daarover gaat het zesde Jaarevent van Greenport West-Holland.

Binnenkort informeren we u over het programma en de sprekers. Maar meld u zich vast aan, want vorige edities van ons Jaarevent waren zeer snel volgeboekt.

Locatie

Dit jaar zijn we te gast in het nieuwe duurzame gebouw van Van Gelder in Ridderkerk, een AGF-handelsbedrijf dat volledig geautomatiseerd is. Een schitterende locatie! In dit gebouw bevindt zich onder meer het ‘Experience Center’ met daarin een échte groentekas voor vertical farming en een grote demo-keuken voor inspiratiesessies. (Meer informatie: Van Gelder Experience Center). https://www.vangeldernederland.nl/nl_NL/Experience-Center

Van Gelder Groente & Fruit Experience Center

Krommeweg 10

2988 CB Ridderkerk

Website Experience Center

Programma

Binnenkort wordt u geïnformeerd over de inspirerende sprekers. Dagvoorzitter is Marijke Roskam, die ook andere edities van ons Jaarevent presenteerde. De inloop is vanaf 13.30 uur, het programma start om 14.00 uur en natuurlijk is er een afsluitende netwerkborrel in het inspirerende Experience Center.

 

 Pin It on Pinterest