Jaarplan 2024

 

Programma Jaarevent 2022

Jaarevent Greenport West-Holland op 10 juni 2022

Vrijdagmiddag 10 juni is het zover: eindelijk weer een Jaarevent van de Greenport na twee jaar afwezigheid! Het thema is “Green & Digital”.

Drones, AI, sensoren, robots, big data. De tuinbouw wordt steeds meer geautomatiseerd en digitaler. Daarmee komt de autonome kas steeds dichterbij en ook de volledige digitale handel en geautomatiseerde agrologistiek. Bovendien kan door digitalisering veel efficiënter en duurzamer worden geproduceerd.

Waar staan we nu in die ontwikkelingen vergeleken met de wereld om ons heen? Hoe ziet de toekomst eruit? En wat moeten we samen doen om die toekomst te realiseren? Daarover gaat het zesde Jaarevent van Greenport West-Holland.

Programma

Tijdens ons Jaarevent wordt u verwelkomd door onze voorzitter, gedeputeerde Meindert Stolk. Professor Eric van Heck geeft zijn visie op de potentiële waarde die kan worden gecreëerd met circulaire en digitale innovatie. Van Heck is hoogleraar Informatiemanagement en Markten aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit en de auteur van het boek “Technology meets Flowers”.

Vanzelfsprekend geven we ook ondernemers de ruimte. Zo is er een paneldiscussie met de genomineerden voor de themaprijs “Robotisering en datagedreven telen” van de Tuinbouw Ondernemersprijs: Simone Keijzer van Gearbox Innovations, Ronald Hoek van Blue Radix, Andreas Hofland van Royal Brinkman en Bram Tijmons van PATS Indoor Drone Solutions. En natuurlijk kijken we ook naar cyberweerbaarheid.

Dagvoorzitter is Marijke Roskam. Marijke presenteerde al eerder edities van ons Jaarevent. De inloop is vanaf 13.15 uur, het programma start om 14.00 uur en natuurlijk is er rond 16.00 uur een afsluitende netwerkborrel.

Locatie

Dit jaar zijn we te gast in het nieuwe duurzame gebouw van Van Gelder in Ridderkerk, een AGF-handelsbedrijf dat volledig geautomatiseerd is. Een schitterende locatie! In dit gebouw bevindt zich onder meer het ‘Experience Center’ met daarin een échte groentekas voor vertical farming en een grote demo-keuken voor inspiratiesessies. Van Gelder won onlangs de Rotterdamse Ondernemersprijs 2022. (Meer informatie: Van Gelder Experience Center).

Van Gelder Groente & Fruit Experience Center
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
Website Experience Center

Aanmelden

Heeft u zich al eerder aangemeld voor dit Jaarevent, dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Als u zich nog niet heeft ingeschreven, wacht dan niet te lang: het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

 

 

 Pin It on Pinterest