Jaarplan 2024

Stichting Biobased Delta Zuid-Holland nodigt u van harte uit voor de eerstvolgende werkgroep ‘Hoogwaardige Inhoudsstoffen uit de Tuinbouw’ op maandag 11 mei bij Wageningen UR Glastuinbouw in Bleiswijk. Bijgevoegd vindt u het programma van de bijeenkomst, inclusief het overzicht van genodigden.

Als u zelf verhinderd bent, bedenk dan of deze bijeenkomst wellicht interessant is voor één van uw collega’s of iemand anders in uw netwerk. Wilt u ons dat laten weten? Bij voorkeur hebben we graag één persoon per organisatie. In andere gevallen graag in overleg met de organisatie, dit geldt ook voor het meebrengen van introducés.

We zijn deze middag te gast bij Wageningen UR Glastuinbouw. Eén van hun bijzondere ontwikkelingen is “de Kas als Apotheek”. Voorafgaand aan de werkgroep, is er vanaf 13.30 uur gelegenheid hier meer over te horen en een rondleiding door de kassen – langs de innovaties te krijgen. Als u zich aanmeldt voor de werkgroep, graag even vermelden of u ook van de rondleiding gebruik wilt maken.

Agenda
Lijst genodigden

U kunt zich aanmelden voor de werkgroep door te reageren via mail. (hester.faber@biobaseddeltazh.nl)

We hopen er met elkaar een interactieve en inspirerende middag van te maken. Tot 11 mei!

Met vriendelijke groet,

 

Hester Faber en Sanne Koot

Biobased Delta Zuid-Holland | Hoogwaardige plantinhoudstoffen

hester.faber@biobaseddeltazh.nlPin It on Pinterest