Jaarplan 2024

Kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs kunnen zich weer aanmelden. De aanmeldtermijn sluit op 20 september. Bedrijven kunnen zichzelf voordragen, of voorgedragen worden door bijvoorbeeld een afzetorganisatie, bank, accountant, belangenorganisatie, gemeente. Vorig jaar werd de Tuinbouw Ondernemersprijs gewonnen door Anthura.

De stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouwsector. Met het toekennen van de prestigieuze ondernemersprijs wil de stichting meerdere doelen bereiken, zoals:

  • de schijnwerpers richten op positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector
  • ondernemers en hun bedrijven belonen voor hun uitmuntende prestaties
  • ondernemers aansporen tot vernieuwing en duurzaam ondernemen

Winnaars en genomineerden treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers waar de hele tuinbouwsector trots op is. Niet alleen komen zij hierdoor in de schijnwerpers te staan, ze kunnen ook gebruik maken van ondersteuning bij internationale activiteiten of het versterken van hun eigen positie. Maar de allergrootste verdienste is dat zij de warme waardering van vakgenoten ontvangen en deze overwinning met de eigen medewerkers, collega’s en iedereen binnen het vak mogen vieren.

Alle informatie over het aanmelden, de prijs en de ervaringen van eerdere genomineerden en winnaars staat op de website www.tuinbouwondernemersprijs.nl.Pin It on Pinterest