Van 19 tot en met 22 juni 2024 is in Gent (België) de conferentie ‘Building Movement, Achieving Transformation’ van de Sustainable Food Planning-groep van de Associations of European Schools of Planning (AESOP). De conferentie zal gaan over hoe duurzame voedselplanning meer ingebed kan worden in sociaal innovatieve en transformatieve bewegingen. Hoe kunnen we op strategische wijze de verschillende gemeenschappen ondersteunen die zich alternatieve toekomsten voorstellen? Hoe kunnen we ons mobiliseren rond de duurzame transformatie van voedselsystemen? Hoe kunnen we daarbij uitgaan van het perspectief van de boeren? Wat kan design bijdragen? Meer informatie op de website van AESOP.
Lees ons laatste nieuws
Connected Transport Zuid-Holland zoekt geïnteresseerde transporteurs
‘Ziekenhuisvoeding moet meer plantaardig, voedzaam en smakelijk’
‘Actie in de Delta’ voor een gezonder Zuid-Holland
Voedselfeest Zuid-Holland op 9 april
‘Jack Beans enorme kans voor de Nederlandse tuinbouw én de zorg’
‘Meer mogelijk met langer houdbare reststromen’
Een reis door de Nederlandse Lunch Cultuur
Studenten helpen bij innovatievraagstukken
Studenten Lentiz MBO Oostland helpen onderzoekers en bedrijven
Geslaagde bijeenkomst ‘Wat (en hoe) leert de medewerker van morgen?’
Ontwikkeling Human Capital Akkoord
Horti Academy organiseert event ‘Slimmer werken met AI’
Dirk daagt innovators uit: duurzame verpakkingsoplossingen gezocht
Bijeenkomst ‘Sierteelt in Bloei: Werken aan een duurzame reputatie’
Kas voor de Toekomst en HIC doen aanvraag Experimenteerlocatie Glastuinbouw
Derde fase Innovatiepact Greenport West-Holland ondertekend
Ondertekening Innovatiepact 3 op 7 maart
Eerste Tuinbouw Footprint Event op 13 maart
Division Q en Delphy winnen innovatieprijs waterkwaliteit en watermanagement
Middelhoge Temperatuur Opslag (MTO): markt toont ontwikkeling