Jaarplan 2024

Hoe kunnen ImpactCity en Greenport West-Holland elkaar versterken op het gebied van energie, circulariteit en talentontwikkeling? Daarover ging de brainstorm die we onlangs hadden in het Innovation Center van Duijvestijn Tomaten. Tijdens de bijeenkomst spraken we ook over de vraag: Hoe stimuleer je ondernemerschap vanuit gemeente Den Haag en wat is de behoefte van de regio op deze thema’s?

ImpactCity is het startup- en scaleup programma van de gemeente Den Haag. ImpactCity richt zich op het helpen van impactmakers, startende en groeiende ondernemers met innovatieve oplossingen voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. Innovatieve oplossingen. Ofwel: de ondernemers die wij in de Greenport goed kunnen gebruiken. Tijdens deze ontmoeting waren we te gast bij Duijvestijn Tomaten in Pijnacker, waar het uitzicht op de stad de verbinding met het tuinbouwcluster goed zichtbaar maakt. De teamleden van ImpactCity keken hun ogen uit in de duurzame kas en luisterden aandachtig naar de uitleg van Kim Oosterom.

Tijdens de sessie werden Coos Santing, programmamanager ImpactCity, en Jolanda Heistek, directeur Greenport West-Holland, geïnterviewd voor het radioprogramma KAS Live: ze vertelden op welke thema’s ze ook dit jaar weer gaan samenwerken, hoe de Greenport en Impactcity samen impact kunnen maken, en hoe de stad en het tuinbouwcluster elkaar kan versterken Luister het radio-interview vanaf 15.40 min

Op 7 november organiseert ImpactCity het jaarlijkse ImpactFest. Lees meer over Impact City.

 Pin It on Pinterest