Jaarplan 2024

Vierdejaars studenten Tuinbouw en Agribusiness organiseren op donderdag 23 januari 2020 een symposium over technische ontwikkelingen in de tuinbouwsector. Technische ontwikkelingen hebben altijd een grote rol gespeeld in de tuinbouw, blijft uw organisatie op de hoogte?

Het symposium vindt plaats bij Hogeschool Inholland in Delft en wordt georganiseerd door de studenten die dit jaar gaan afstuderen aan de opleiding Tuinbouw en Agribusiness. Tijdens het vertellen 5 sprekers over interessante technologische ontwikkelingen:

  • Ir. Woody Maijers werkt als projectleider Innovatiepact voor de Greenport West-Holland en geeft overzicht over de meest spraakmakende innovatie-projecten in de Greenport West-Holland.
  • Ir. Sadiq van Overbeek werkt voor PHYSEE, een TU-scale-up, waar hij heeft gewerkt aan de ontwikkeling (ism TU Delft) van een coating voor glas, waarmee tot 7.5% meer PAR-licht gegenereerd kan worden.
  • Ir. Liesanne Wieleman werkt voor Thermeleon, een TU start-up, waar zij werkt aan de ontwikkeling van een PCM-toepassing (Phase Change Materials) geschikt voor kassen. Overdag wordt het overschot aan warmte opgeslagen, welke bij een lagere temperatuur weer automatisch afgegeven wordt, waardoor de warmtevraag wordt gereduceerd.
  • BSc, Maartje Bakker werkt voor ADInnovation, een start-up vanuit YES Delft, waar zij mede werkt aan de ontwikkeling van software en de toepassing voor automatische plantenziekte-detectie (met name voor fusarium) met behulp van camera’s. Deze software zet de data om in managementinformatie voor de ondernemer.
  • Hans Belt werkt voor 30MHz BV, specialisten op het gebied van de toepassing van sensoren met een gekoppeld dataplatform. Vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Iedere belanghebbende is welkom! Iedereen die er baat bij heeft om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen in de sector doet er goed aan om langs te komen. Vanaf 17:30 bent u welkom voor een broodje.

Voor vragen kunt u terecht bij Hans Ligtenberg, docent Inholland: Hans.ligtenberg@inholland.nl

 Pin It on Pinterest