Jaarplan 2024

Vrijdagmiddag 9 juni vindt het zevende Jaarevent van de Greenport plaats. Het thema is “De betekeniseconomie: wat is onze impact?”. De betekeniseconomie is een maatschappelijke ontwikkeling die uitgaat van de menselijke behoefte naar zingeving en betekenisvol handelen. Het is een transitie waarin bedrijven niet langer financiële waarde, maar menselijke behoefte voorop zetten. Welke kansen biedt dit voor ondernemers? En welke impact kan het tuinbouwcluster hebben op deze nieuwe betekeniseconomie?

Programma
Tijdens ons Jaarevent wordt u verwelkomd door onze voorzitter, gedeputeerde Meindert Stolk. Een van die sprekers is Kees Klomp, lector betekeniseconomie aan de Hogeschool van Rotterdam. Klomp noemt zichzelf ‘Activist Researcher & Developer’ en ‘Uneconomist’ en heeft een uitdagende visie op de rol van het tuinbouwcluster binnen de betekeniseconomie.

Vanzelfsprekend geven we ook ondernemers de ruimte. Zo is er een paneldiscussie met de genomineerden voor de themaprijs “Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen” van de Tuinbouw Ondernemersprijs: Pieter Boekestijn van Theelers, Sander van Kampen van Dutch Wasabi en Peter Klein van Biota Nutri aangevuld met Wouter Duijvesteijn van Beyond Chrysant. Ook jongeren krijgen het podium tijdens ons Jaarevent. Hoe kijken zij aan tegen de tuinbouw, en welke veranderingen zien zij? Aan het woord komen onder meer Nadia Olsthoorn (OK Plant), Kayleigh Ammerlaan (Ammerlaan The Green Innovator) en Annemarijn van Rossum (Combilo).

De inloop is vanaf 13.15 uur, het programma start om 14.00 uur en natuurlijk is er rond 16.00 uur een afsluitende netwerkborrel. Dagvoorzitter is Marijke Roskam. Marijke presenteerde al eerder edities van ons Jaarevent.

Locatie
Het Jaarevent vindt dit jaar plaats in het World Horti Center op de Greenport Horti Campus Westland.
World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk

Aanmelden
Heeft u zich al eerder aangemeld voor dit Jaarevent, dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Als u zich nog niet heeft ingeschreven, wacht dan niet te lang. We hebben namelijk al zo goed als 200 aanmeldingen ontvangen, en het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop.

U kunt zich online aanmelden voor het Jaarevent

Workshop “Digitale Weerbaarheid’ voor ondernemers
Voorafgaand aan het Jaarevent kunt u deelnemen aan de gratis workshop ‘Digitale Weerbaarheid’, georganiseerd door het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport en verzorgd door MKB Cyberadvies. Heeft u interesse in deze workshop, dan kunt u zich hiervoor apart aanmelden.

 

 

 Pin It on Pinterest