Jaarplan 2024

Bron en originele artikel: Piet Broekharst (Glastuinbouw Nederland)

De glastuinbouwsector startte tien jaar geleden samen met de overheid het programma Kas als Energiebron. Er is in die tijd veel bereikt. Tijdens het EnergiekEvent nemen tal van collega-telers, onderzoekers en andere experts plaats aan de tafel van ‘Kas als Energiebron Draait Energiek Door’.

In snel tempo komen gespreksonderwerpen aan bod zoals: Hoe leer je als teler met nieuwe technieken om te gaan? Welke successen heeft Het Nieuwe Telen gebracht en wat zijn de valkuilen? Hoe ziet uw bedrijf er in de toekomst uit zónder CO2 emissie?

Daarnaast worden korte workshops georganiseerd en bezoekt u diverse kasproeven. Heet van de naald krijgt u de resultaten van tal van onderzoeken op het gebied van kas en gewas: schermen, vochtregulering, belichten, stuurlicht, hoog isolerende kassen.

Bekijk hier het volledige programma van het EnergiekEvent en meld u aan via het aanmeldformulier!

Het Energiek Event wordt georganiseerd door Kas als Energiebron, Wageningen UR Glastuinbouw en Delphy. Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma voor energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw van Glastuinbouw Nederland en het Ministerie van Economische Zaken.Pin It on Pinterest