Jaarplan 2024

Op vrijdag 23 juni is het zo ver. Deze dag vindt de officiële aftrap van het Innovatienetwerk Midden in Delfland (MIND) plaats. Een netwerk van (agrarische) ondernemers en andere creatieve denkers en doeners die zich samen inzetten en co-creëren voor een economisch vitaal Midden-Delfland; een gastvrij weidelandschap met kwaliteit voor zowel ecologie, economie als recreatie.

De afgelopen maand hebben we inhoudelijke gesprekken gevoerd met verschillende belanghebbenden. Gesprekken met agrarisch ondernemers binnen het gebied, maar ook met stedelijke denkers en doeners. Wat we hierin opmerkte is dat er duidelijk behoefte is aan meer verbinding en inspiratie. Verbinding in het gebied, maar juist ook met de aangrenzende steden. Vernieuwingen kun je natuurlijk alleen oppakken, maar de meest kansrijke vernieuwingen ontstaan in co-creatie tussen ondernemers, ontwikkelaars, afnemers, maatschappelijke organisaties, overheden, burgers en creatieve denkers.

Tijdens dit event delen enkele initiatiefnemers uit het gebied en de aangrenzende steden hun concrete plannen en initiatieven voor innovatie in Midden-Delfland. Ben je geïnteresseerd in een van deze bestaande plannen? Dan kun je deze dag je interesse kenbaar maken om mee te denken en te doen. Daarnaast hopen we uiteraard op zoveel mogelijk inspirerende ideeën én nieuwe verbindingen die het mogelijk maken om kansrijke ideeën meer handen en voeten te geven.

Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je altijd verder!

Praktische informatie
Kick-off Innovatienetwerk Midden in Delfland
Datum: 23 juni 2017
Tijd: 11:00 – 15:00 uur
Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden

Jij komt toch zeker ook?

Aanmelden kan t/m zondag 18 juni uitsluitend via dit aanmeldformulier.

Graag tot ziens op 23 juni!
Organisatie Innovatienetwerk Midden in DelflandPin It on Pinterest