Jaarplan 2024

Holland Horti International (HHI) organiseert de komende periode Holland Paviljoen tijdens de beurs Agro Innovation Expo Tokyo. Daarnaast kunnen ondernemers mee op handelsreis naar Indonesië, samen met minister-president Rutte.

Agro Innovation Expo Tokyo: 14 tot 16 december

In opdracht van de Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen organiseert Holland Horti International een Holland Paviljoen op de Agro Innovation Expo Tokyo voor het tuinbouwbedrijfsleven.

Het Holland Paviljoen biedt complete Holland-branding, waarbij de uitstraling van de deelnemende bedrijven ruim aanwezig is. Op het paviljoen zijn tolkdiensten en catering aanwezig. Ter promotie van het paviljoen worden de deelnemers uitgenodigd voor een netwerkreceptie bij de ambassade, die georganiseerd wordt in het kader van de Handelsmissie met secretaris-generaal EZ Maarten Camps.

De minimale stand grootte is 9 m2. De kosten voor de Holland branding, PR, Holland Lounge, receptie e.d. komen voor rekening van HHI/RVO. Minimum deelname is 15 bedrijven. Heeft u interesse voor deze beurs? Neem contact op met Angelique Koolschijn, angelique@hollandhortiinternational.com.

Missie naar Indonesië: 21 tot 24 november

De tuinbouwontwikkeling in Indonesië neemt een belangrijke plek in het programma van de aanstaande missie van minister-president Rutte en de bewindspersonen Ploumen, Schultz en Dijksma. Een uniek momentum om de tuinbouwsamenwerking tussen beide landen verder te versterken.

De lokale vraag naar tuinbouwproducten neemt sterk toe. Indonesië een kwart miljard inwoners en de ambitie om de productie te verdubbelen met de helft aan input, rekening houdend met klimaatverandering. Een aantal Nederlandse bedrijven heeft producten, kennis, diensten en investeringen om hier een concrete bijdrage aan te leveren. Door een grondige voorbereiding vooraf en seminars, bedrijfsbezoeken, matchmaking en een gezamenlijk optreden ter plekke willen we hier maximaal aan bijdragen!

De missie is van 21 tot 24 november 2016. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 oktober, Meer informatie bij: Rubertkonijn@topsectortu.nl.Pin It on Pinterest