Jaarplan 2024

Tijdens de Open Avond op woensdag 7 december opent Hogeschool Inholland Delft zijn deuren voor iedereen die meer te weten wil komen over technische en groene hbo-opleidingen. Studenten en docenten staan klaar om studiekiezers mee te nemen in de wereld van luchtvaarttechnologie, voeding, tuinbouw, natuur, milieu en dieren. Bezoek de pop-up supermarkt, volg workshops en ga op speeddate met studenten!

Het kiezen van de juiste studie is niet makkelijk. Het bezoeken van een Open Avond is een belangrijke stap in het kiezen van een studie die bij jou past. Door opleidingspresentaties te volgen, workshops bij te wonen en van huidige studenten te horen hoe zij hun studie ervaren, krijg je als toekomstig student een goed beeld van het hbo en de opleidingen. Bezoekers zijn van 17:00 tot 20:00 welkom op de Rotterdamseweg in Delft.

Van pop-up supermarkt tot drone in de kas
Naast opleidingspresentaties van de opleidingen uit Delft, kunnen studiekiezers een bezoek brengen aan de pop-up supermarkt. Hier kom je meer te weten over voeding en de marketingstrategieën achter de verkoop van voedingsproducten. Of neem een kijkje in de speakers corner waar verteld wordt over Flappy, een samenwerking tussen de opleidingen Luchtvaarttechnologie en Tuinbouw & Agribusiness. Flappy is een drone die in staat is om in een kas plagen en ziekten te monitoren bij gewassen. Volg een workshop van de opleiding Landscape and Environment Management, laat je rondleiden langs de verschillende labs of ga op speeddate met een student Dier in de Duurzame Samenleving.

Food start-ups en tuinbouw professionals
Tijdens hun opleiding krijgen studenten Food Commerce and Technology de kans om hun eigen foodonderneming op te starten. Dit levert creatieve en duurzame producten op zoals bakkerijproducten gemaakt met koffie reststromen en een frikandel op basis van oesterzwammen. Tijdens de Open Avond vertellen de studenten over hun onderneming. Als bezoeker heb je de kans om de producten te proeven én aan te schaffen!

Benieuwd naar het leven na een opleiding bij Hogeschool Inholland Delft? Afgestudeerden van de opleiding Tuinbouw & Agribusiness zijn op 7 december aanwezig om te vertellen waar zij terecht zijn gekomen. Ook praten ze je graag bij over de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de tuinbouwsector.Pin It on Pinterest