Jaarplan 2024

Dit jaar organiseert Trias Westland voor de derde keer een Open Energiedag, namelijk op zaterdag 16 september. Tijdens een unieke rondleiding op de aardwarmtelocatie vertellen onze experts meer over het gebruik van aardwarmte als duurzame warmtebron.

Tijdens de Open Energiedag zijn bezoekers van harte welkom bij Trias Westland in Naaldwijk. Onze experts geven een rondleiding op de locatie waar we op 2,3 kilometer diepte de warmte uit de aarde halen. Ook vertellen ze hoe daarmee meer dan 275 hectare glastuinbouw, bloemenveiling Royal FloraHolland en woningen (in de Lier) in het Westland van duurzame warmte worden voorzien.
Meer weten? Aanmelden kan via connect.hvcgroep.nl/openenergiedag.

Wil je werken aan aardwarmte?
Tijdens de Open Energiedag bij Trias Westland is ook de afdeling recruitment van HVC warmte aanwezig om geïnteresseerden meer informatie te geven over de openstaande vacatures en leerwerk plekken binnen Trias Westland en HVC Warmte.

Over Trias Westland
Trias Westland is een aardwarmtebedrijf van en voor de ondernemers in de Westlandse glastuinbouw. Met de realisatie van twee aardwarmtebronnen op 2,3 kilometer en een onderzoeksboring op 4 kilometer diepte is Trias Westland een uniek aardwarmteproject.

NVDE Open Energiedag
De Open Energiedag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NWEA, Holland Solar, EnergieSamen, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie en Geothermie Nederland. De Open Energiedag is onderdeel van een bredere campagne waarbij producenten van duurzame energie laten zien hoe zij werken aan de energie-opwek van de toekomst: www.daarkrijgjeenergievan.nl

Over HVC
HVC werkt aan duurzame oplossingen voor een schone wereld door warmte te leveren aan particulieren en bedrijven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warmtebronnen zoals geothermie, warmtepompen en warmte uit niet herbruikbaar afvalverbranding. Deze duurzame warmte wordt via ondergrondse leidingen geleverd aan meer dan 20.000 woningen en bedrijven in gebieden zoals Alkmaar, Heerhugowaard, Westland en de Drechtsteden. HVC ondersteunt zo’n 50 gemeenten en waterschappen om duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Trias Westland is een initiatief van een grote groep glastuinbouwondernemers, Capturam, HVC en Royal FloraHolland. Deze partners hechten groot belang aan duurzaamheid en zien aardwarmte als een belangrijk alternatief voor aardgas in het Westland.Pin It on Pinterest