Jaarplan 2024

Inholland Academy, Hogeschool Inholland en Lentiz presenteren gezamenlijk een inspirerend onderwijsaanbod voor medewerkers in Agribusiness en Tuinbouw. Hiermee kan iedere collega in jouw bedrijf een passende leerroute volgen, variërend van een mbo-opleiding bij Lentiz, tot een deeltijdopleiding op hbo-niveau bij Inholland.

Opleiding Allround Teelt & Logistiek | niveau 2 en 3

Als allround teelt- en logistiek medewerker word je breed opgeleid. Het takenpakket bestaat uit zowel teelt- als logistieke taken. Jouw medewerker helpt bij de ontvangst en opslag van producten in een tuinbouwbedrijf om vervolgens de teelt in de gaten te houden. Hij/zij zaait, poot of plant het teeltmateriaal, begeleidt de groei, onderhoudt het gewas, zorgt voor de aan- en afvoer van het uitgangsmateriaal en werkt met de benodigde machines en apparatuur.

De opleiding Allround Teelt & Logistiek is geschikt voor medewerkers in de tuinbouwsector die nog geen diploma hebben, zij-instromers die in de tuinbouwsector aan de slag willen en jongeren die na hun middelbare school aan het werk willen, maar ook een mbo-diploma willen behalen. De opleiding duurt 2 jaar en bestaat uit 200 uur les en minimaal 650 uur beroepspraktijkvorming per jaar. Lees verder

Deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness | hbo

Wil jouw medewerker graag een hbo-diploma halen, maar niet terug naar de schoolbanken? Dan hebben wij dé oplossing: werken in combinatie met de deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness vanuit Hogeschool Inholland Delft. De eigen leerbehoefte, persoonlijke werksituatie en vooral ook de eigen drive en ambities staan centraal. Daarvoor stellen we een individueel opleidingstraject samen waarmee iedereen het beste uit zichzelf haalt. Lees verder

Trainingen Teeltspecialist/Teeltexpert | hbo

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen de productiebedrijven. Hoe stuur je een plant voor een optimale kwaliteit en productie, met oog voor een laag energieverbruik? Welke nieuwe technieken kun je hierbij toepassen om jouw teeltplan te optimaliseren? En hoe vertaalt dat zich naar andere productielocaties op de wereld? Dit alles maakt het vak van teeltexpert steeds complexer. Naar aanleiding van vragen uit het bedrijfsleven hebben Lentiz en Inholland Academy drie trainingen ontwikkeld die een logische leerlijn vormen:

Teeltspecialist Assistent – Lentiz
Teeltspecialist Gevorderd – Lentiz
Teeltexpert – Inholland AcademyPin It on Pinterest