Koppert Cress en eigenaar Rob Baan werden hard geraakt door de coronacrisis. Zal Baan zijn productie decentraliseren om minder kwetsbaar te zijn voor crises als Covid-19? Bekijk het interview dat Dick Veerman (Foodlog) deed met Rob Baan in het kader van IFAMA 2020.
Lees ons laatste nieuws
Eerste Nieuwe Lunch Cultuur Award uitgereikt tijdens culinaire reis door Nederland
‘Ecologische vlotten brengen onderwijs en bedrijven samen’
‘Gidslandfunctie van Nederland komt tot leven op GreenTech’
Horti Science Café over warmtetransitie
Workshop Scenarioplanning voor een energieneutrale glastuinbouwsector
Hybride docenten, wat gebeurt er eigenlijk?
Beta-docenten duiken in duurzame glastuinbouw
Denk mee over een energieneutrale toekomst voor de glastuinbouw
Studenten bezoeken Greentech tijdens HortiTalent
Symposium ‘Hybride docent in het Groen’ op 23 juni
Digitaal lespakket Horti Science District bereikt 3.000 leerlingen
Podcast over Flora Campus Westland